За нас

Кои сме и за какво се борим

Фондацията е създадена от Мими Дончева - магистър по "Психология на здравето", сертифициран йога инструктор и астролог. Мими е основател на първото българско онлайн йога студио Home Yoga и на Home Yoga Academy - онлайн академия за балансиран живот. "За повече здраве и щастие" е естествено продължение на нейната работа в грижата за здравето. Чрез фондацията Мими се стреми про боно да внесе положителна промяна в живота на по-широк кръг от хора.

Всичко започна с ежеседмична йога практика със свободен достъп за жителите на Бухово, където Мими избра да живее със семейството си в полите на Стара планина. Часовете по йога провокираха благотворителни инициативи, свързани с местната болница и с училището. Първоначално идеята за фондация дойде поради нуждата от организация, която да улеснява административно осъществяването на местните каузи в обществена полза.

Постепенно концепцията за дейността на фондацията се разшири, напускайки пределите на Бухово. Понастоящем тя е насочена към всички, които копнеят за един по-здравословен живот в България – с повече движение и контакт с природата, в компанията на съмишленици.

Фондацията набира доброволци за съдействие по осъществяването на кампании и събития. Включи се в отбота ТУК

Нашият подход

Нашата мисия
Нашата мисия е да те подкрепяме в грижата за твоето собствено благополучие чрез физическо движение, контакт с природата и общуване със съмишленици.

След принудителната изолация покрай пандемията, която наруши възможностите да се грижим за себе си и да бъдем част от общност, фондация „За повече здраве и щастие“ те кани да се свържеш отново с живия живот!

Нашата визия
Ние искаме колкото се може повече българи в активна възраст да се грижат за естественото си здраве и щастие.

„Здрав дух в здраво тяло“ е една чудесна максима, в която има много истина и мъдрост. Здравият човек има много желания, а болният – само едно. Доброто здраве е основната предпоставка за радостен и продуктивен живот. А движението е в основата на здравето. Присъедини се към нас, за да си спомниш удоволствието от движението!

Партньори